Voleibalistele de la CSM Lugoj au ratat șansa istorică de a triumfa în al doilea meci al semifinalei cu Târgoviște, la Lugoj, unde oaspetele s-au impus cu 3-0. În primul joc, în județul Dâmbovița, formația de pe locul 2 la finalul sezonului regulat a cedat cu 3-2 în fața bănățencelor.

De data aceasta, a fost un meci mult mai scurt, de doar 73 de minute efective. De data aceasta, a jucat tot meciul și internaționala Denisa Ionescu, care s-a accidentat în partida de la Târgoviște. Lugojencele au intrat foarte bine în meci însă. De la 19-13 lucrurile au început să meargă mai prost. Oaspetele au egalat la 22 prin Todorova, iar apoi au luat setul cu 25-23. Gazdele nu prea și-au revenit din șoc, iar dâmbovițencele au reușit să ia al doilea set cu 25-18, tot timpul la conducere.

Gazdele au intrat mai bine în al treilea set, însă apoi a revenit echipa lui Giovannia Caprara a revenit și a încheiat și ultimul set la scorul de 25-17. În condițiile în care aportul lui Ruban a fost redus, Aliona Martiniunc a semnat cele mai multe puncte ale lugojencelor, 16. Pentru CSM Târgoviște. Jovana Mirosavljevic a dat cele mai multe puncte pentru Târgoviște, 13.

Semifinala se va tranșa în meci decisiv, sâmbătă, la Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ