DISTRIBUIȚI

Voleibalistele de la CSM Lugoj s-au impus cu 3-1 în deplasare la Craiova, în primul tur al Cupei României. Deși au pierdut primul set, bănățencele au revenit în meci și au obținut un avantaj important pentru a trece în turul 2. 

Craiova a început mai bine primul set, pe care și l-a adjudecat cu 25-21. A urmat un set dominat coios de lugojence, care s-au impus cu 25-8. Oltencele au reușit să aibă un set trei mai echilibrat, dar câștigat tot de oaspete, cu 25-22. CSM-ul nu a avut o misiunea grea cu SCM-ul din Bănie nici în ultimul set, adjudecat cu 25-17, după ce oaspetele au avut nu mai puțin de zece mingi de meci. În total, au fost 89 de minute de joc efectiv.

Tanja Sredic a fost cea mai bună realizatoare a Lugojului, cu 16 puncte. Simoniia a realizat cele mai multe puncte pentru gazde, 15. Returul din primul tur al Cupei României va fi la Lugoj, iar Craiova are o muncă grea dacă vrea să întoarcă rezultatul. CSM Lugoj va juca din nou în campionat sâmbătă, la Turda, cu clubul Volei Cristina Pîrv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ