DISTRIBUIȚI

Voleibalistele de la CSM Lugoj s-au impus cu 3-2 acasă cu Dinamo sâmbătă seara, după o nouă dispută foarte strâns cu formațai bucureșteană. Astfel, au venit și primele puncte din acest sezon pentru bănățence, în etapa a doua a Diviziei A1.

Primul set a fost în nota meciului, foarte strâns dar cu Dinamo cu un mic avantaj. Bucureștencele s-au impus cu 27-25, după prelungiri. În setul doi, Lugojul a fost la conducere și l-a luat mai lejer, cu 25-19. Totul a decurs însă alternativ, și setul trei a fost al dinamovistelor, după 25-18. CSM-ul nu s-a lăsat și a împins meciul în decisiv, după un set patru dominat autoritar și terminat cu 25-15. În decisiv, tot gazdele au triumfat cu 15-13, ceea ce le-a asigurat 2 puncte după 128 de minute de joc efectiv.

Andreea Gemănariu și Sara Sakradzija au fost cele mai bune realizatoare ale Lugojului, cu câte 14 puncte fiecare. Pentru Dinamo, Vulin a bifat 20 de puncte. Runda viitoare, CSM Lugoj se va deplasa la echipa nou-promovată Volei Cristina Pîrv Turda.

foto: Facebook CSM Lugoj

LĂSAȚI UN MESAJ