Voleibalistele de la CSM Lugoj au fost eliminate din Cupa Challenge după ce au pierdut la scorul de 3-0 meciul cu Nilufer Belediye Bursa din returul fazei sferturilor. În tur, echipa din Turcia a triumfat la scorul de 3-1 în Banat, iar amintirea finalei de anul trecut rămâne pentru Lugoj doar o dulce amintire.

CSM Lugoj putea spera să ducă lupta în set de aur dacă reușea un 3-1 în Turcia, cea ce ar fi dus disputa în setul de aur. Iar bănățencele chiar au încpeut tare în primul set. Prima egalare a gazdelor a fost la 18-18, iar de la 21-21, gazdele s-au desprins la 25-22. De aici, turcoaicele știau că mai au nevoie de un singur set pentru calificare. Și au jucat mult mai precis în setul al doilea, terminat la scorul de 25-20. Pentru Lugoj, mai rămânea orgoliul. Segrt a jucat cu titularele în debutul de set trei, dar apoi a introdus și tinerele, air totul s-a terminat la 25-11.

Așadar, în acest moment este clar că CSM Lugoj nu poate egala sezonul trecut, când a câștigat Supercupa României, Cupa României, a jucat finala Cupei Challenge și a luat medalia de bronz în campionat, în prmeieră absolută. Mai rămâne miza campionatulu, însă e greu de crezut că se poaye mai mult ca anul trecut. Trebuie spus că CSM Lugoj se putea înscrie în CEV Cup, dar a preferat Challenge-ul pentru că ar fi trebuit să joace la Timișoara , unde sala are înălțimea necesară. Și astfel, s-a pierdut și coeficientul și s-a dat peste o echipă dinn Turcia în sferturi.

Bursa va juca semifinala Cupei Challenge cu franțuzoaicele de la Nantes, iar Lugojul are duminică de la ora 17 meci la Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ