DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj se pregătește sub toate aspectele pentru al doilea an consecutiv în care va evolua în Cupa Challenge. Clubul își mărește staff-ul cu alte două nume, pe lângă faptul că a păstrat majoritatea jucătoarelor importante.

Antrenorul principal Ugljesa Segrt rămâne, la fel ca și secundul Dragan Grbic. Rămâne și preparatorul fizic Vasile Canea, care va fi ajutat de kinetoterapeutul Viktoria Fedko, din Ucraina. Timișoreanul Mircea Roșu va fi statisticianul echipei. Zilele viitoare urmează să fie anunțate și mutările, in număr de cinci, care vor include sigur patru voleibaliste din Serbia. Reamintim că au plecat Andreea Petra, Daiana Roman și Alexandra Cauc.

Altfel, căpitan în noul sezon va fi tot Diana Balintoni, coordonatoarea originară din Lugoj. În lot vor mai fi liberoul Adriana Popa, extrema Laura Petria, coordonatoarea Bianca Albăstroiu, universalul Alexandra Panțîru, plus junioarele Georgiana Popa, Andra Badiu-Savu și Patricia Bărbulescu. De asemenea, rămân și sârboaicele Nina Kocic și Tamara Ignjic.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

LĂSAȚI UN MESAJ