DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj își va schimba destul de mult lotul vara aceasta, în condițiile în care au rămas doar două titulare. În schimb, staff-ul va fi același, iar sârbul Ugljesa Segrt va antrenorul lugojencelor pentru al patrulea sezon consecutiv. Clubul a anunțat că va transfera nu mai puțin de opt jucătoare noi. 

Astfel, adus din 2018, Segrt va continua ca antrenor principal la Lugoj. Sârbul va continua cu același staff din acest sezon, cu secundul Dragan Grbic, preparatorul fizic Vasiel Canea și statisticianul Mircea Roșu. Din lotul de sezonul trecut au rămas centrul Karatina Canak, libero-ul Adriana Rotaru, extrema Georgiana Popa, centrul Andra Badiu Savu și libero-ul Patricia Bărbulescu, ultimele trei încă junioare. Clubul a anunțat că va aduce opt jucătoare noi, dintre care patru sunt românce, trei sârboaice și o bulgăroaică.

Au plecat de la CSM Lugoj: Bianca Albăstroiu, extremele  Marija Zelenovic (venită vara trecută) și Anastasija Sekulic (adusă în iarnă în locul sârboaicei Tamara Ignjic) și centrii Milena Koprivica (aducă vara trecută) și Nina Kocic (venită în vara lui 2018 la Lugoj).

LĂSAȚI UN MESAJ