Cele trei zile de minivacanță pentru sărbătorirea Revelionului nu au fost în totalitate lipsite de incidente pentru locuitorii din Timiș. Din păcate, s-au înregistrat și incendii, dar fără pierderi de viețe omenești.

Conform ISU Timiș, în perioada de trei zile libere au fost zece incendii în județ, iar cea mai ”fierbinte” zi a fost 31 decembrie, ziua de Revelion. Au fost patru solicitări, dintre care una în Timișoara, unde un brad a luat foc. De asemenea, la Deta și Beregăsu au fost incendii în două gospodării, plus unul la o centrală termică din Periam.

În prima zi din 2023, au fost doar două incendii, unul in baia unei locuințe de pe strada Vasiel Balmuș din Timișoara și unul la Comloșu Mare, la baloții de fân de la o stână. În fine, în 2 ianuarie s-a înregistrat un incendiu la o pcare din Lugoj, două incendii de vegetație la Timișoara și Coșteiu, plus la un coș de fum de la o casă din Teremia Mare.

Pompierii aua vut un total de 279 de misiuni în cele trei zile, în timp ce SMURD-ul a avut 229 de misiuni de Anul Nou. Din fericire, după incendii, au fost doar două atacuri de panică, fără persoane rănite.

LĂSAȚI UN MESAJ