DISTRIBUIȚI

Naționala României a câștigat cu 2-0 meciul din Islanda, din preliminariile pentru Mondial din 2022, programat în Qatar. Timișoreanul Deian Sorescu a fost titular în echipa folosită de Mirel Rădoi.

De altfel, Sorescu, utilizat aripă stângă, a și fost foarte activ, cu trei ocazii ca protagonist. Dinamovistul a jucat până în minutul 68, când a fost înlocuit. România a marcat în minutul 46, prin Dennis Man, iar Nicolae Stanciu a mărit diferența în minutul 83. Pe bancă au mai fost alți doi timișoreni, Dorin Rotariu, acum jucătorul lui Ludogoreț, dar și Marius Marin, jucătorul Pisei. Cu acest succes, România a ajuns pe locul 4 în grupă, cu 6 puncte. Duminică, la București, România va juca cu Liechtenstein.

Tot astăzi, la primul meci al naționalei U20, România a câștigat cu 2-1 amicalul disputat cu Portugalia. Între buturi a fost Alexandru Borbei, fostul portar al lui Poli, acum la Lecce, și originar din Petroșani. În lot este și Răzvan Sava, portarul lui AC Torino, dar și alt fost portar de la Poli, clujeanul Otto Hindrich.

foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ