DISTRIBUIȚI

După săptămâna de pauză, SSU Poli joacă din nou în campiona,t de data aceasta, în deplasare la Metaloglobus București. În următorul tur din Cupa României, alb-violeții au o deplasare lungă, la un adversar dificil, Unirea Slobozia. În schimb, Ripensia va juca acasă cu Dinamo.

În continuare, sunt accidentați Sebastian Serediuc și Denis Radu. Dorin Toma e optimist înainte de meciul cu Metaloglobus. ”Ne așteaptă o partidă goarte grea cu Metaloglobus, echipă cu care ne aflăm la egalitate perfectă, puncte și golaveraj. Ne dorim să scoatem maximum din acest joc. Venim după un joc de Cupă. Încercăm să îmbunătățim lucrurile și să facem punct cu punct. Am încercat în perioada aceasta să mai reglm din deficiențe, ne-a prins perioada”, a spus Toma.

Echipa pleacă cu avionul spre București. Se va juca în cartierul Pantelimon, pe terenul sintetic. ”Este o suprafață nouă, încercăm să ne antrenăm pe sintetic mâine, pe o suprafață la fel cu cea pe care vom juca sâmbătă. Metaloglobus este o echipă bună, cu jucători experimentați, mai ales frații Herea. Noi vrem să facem un joc cât mai bun și să creștem de la joc la joc”, a mai spus Toma.

Rareș Lazăr cunoaște bine viitorul adversar. ”Suntem optimișit, pentru că după meciul din Cupă, chiar dacă nu am arătat așa bine. Am început să ne legăm, să ne cunoaștem între noi. Sper să jucăm bine, în ciuda terenului și a adversarului difcil, pe care îl cunosc foarte bine”, a spus Rareș Lazăr.

Toma a confirmat că s-au terminat transferurile. Asta înseamnă că Gelu Velici, nedorit de o persoană din club, nu va semna cu Poli. contractul se mai putea parafa, deoarece atacantul era lbier. În schimb, noul director sportiv Călin Rosenblum a semnat și a fost prezentat deja echipei. Doar departamentuld e comunicare nu oficializează mutarea.

Meciul de al Metaloglobus se dispută sâmbătă, la ora 13, și va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ