Când vrei ca oamenii să afle de un eveniment, comunici informațiile din timp. O știe oricine are tangențe cu domeniul informării publice, nu și Culiță Chiș, care, mai nou, și-a descoperit veleități de mare comunicator și a transmis informațiile despre Ziua Transportului Public,  care este mâine, 8 iulie, în bătaie de joc absolută, la orele serii, astăzi.

Ca să explicăm, Culiță Chiș se ”lipește” de orice are legătură cu noile tramvaie, deoarece este manager de proiect pentru achiziția vehiculelor aduse din Turcia. Astfel, el a găsit o nouă ooportunitate să iasă în evidență, fără să lase STPT sau primăria să comunice din timp programul zilei festive. Special parcă pentru ca timișorenii să nu afle. Anul acesta, transportul public din Timișoara împlinește 153 de ani, iar Ziua Transportului Public se marchează sub semnul solidarității sociale și al sustenabilității mediului.

”Marele eveniment” începe vineri dimineața la ora 9 (este cu atât mai ridicol că programul a fost transmis presei seară), în stația de tramvai din Piața Libertății, sensul spre Piața 700, copiii și pensionarii vor avea ocazia să se plimbe cu un tramvai nou, pe traseul liniei 6. Tramvaiele noi oricum deja circulă pe linia 1 și 6, deci să vede ce mare „cadou” face Chiș timișorenilor. La acțiune vor veni și cei de la Direcțai Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș și Direcția de Asistență Socială Timișoara.

Călătorii vor putea discuta cu vatmanii și controlorii despre noul tramvai. De asemenea, va exista o ”smoothie bike”, o bicicleăt pedalată de copii și adulți, conform cu limita de înălție și vârstă, pentru a genera energie care să producă suc proaspăt de fructe. De asemenea, vor fi tombole și surprize dulci.

foto: pressalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ