DISTRIBUIȚI

Pentru a putea face un profit din jocurile de noroc, trebuie să alegi cele mai bune cazinouri online care, prin oferta lor să îţi ofere o gamă largă de jocuri unde să-ți încerci norocul. Trebuie să știi că numai hazardul este cel care decide dacă vei câştiga sau nu, însă există şi diverse stratageme de a face profit din pariurile online. Ca în orice altă activitate, responsabilitatea este cuvântul cheie, deci, dacă vrei să te apropii de profitul scontat o poţi face jucând responsabil. Nu există jucător care să învârtă rolele unui slot numai pentru a se bucura de dinamica acestuia…

Ceea ce determină jucătorii să stea în faţa unui joc de noroc este posibilul câştig în posesia căruia poate intra. Bineînţeles, ceea ce vei urmări va fi să faci profit. Secretul este să ştii când să îl retragi şi să nu îl joci în continuare. Află mai jos câteva ponturi care te pot salva atunci când pariezi online şi nu uita să cercetezi mereu cele mai bune cazinouri online păreri pentru a vedea şi părerile celorlalți jucători.

Ai nevoie de disciplină

Nu este un îndemn “milităresc” însă, disciplina este necesară în cazul în care vrei să te alegi cu ceva din jocurile de noroc. Ea va reuşi să te oprească din a paria mai mult şi de a te retrage la timp. Pe lângă asta, disciplina în sine mai constă în câteva reguli simple. Iată-le mai jos.

  • Acordă jocurilor de noroc câteva ore din timpul tău liber, fără a-ţi priva familia de prezenţa ta
  • Foloseşte întotdeauna un buget de joc pe care ţi-l permiţi, fără a încerca să îl suplimentezi
  • Nu juca niciodată la recuperare, opreşte jocul şi încearcă în alta să obţii câştiguri
  • Nu te aşeza în faţa calculatorului într-o stare euforică sau dimpotrivă, când eşti nervos sau stresat

Odată ce ai transpus în realitate toate aceste condiţionări, se cheamă că eşti cu adevărat un jucător disciplinat, care a impus câteva limite şi pe care le respectă cu sfinţenie de fiecare dată.

Foloseşte tehnica de numărare a cărţilor când joci Blackjack

Profitul vine şi din calităţile intelectuale pe care le ai şi pe care le poţi pune în slujba obţinerii de câştiguri. Poţi să faci parte din categoria celor care memorează foarte rapid anumite lucruri. Jocul de Blackjack foloseşte cărţi de joc obișnuite. Să formezi 21 de puncte şi să câştigi potul pus pe masă este ţelul tău suprem şi… dacă te ajută şi intelectul atunci obţinerea unui profit este mai aproape decât crezi.

Numără cărţile mari care se decartează pe masa de joc şi realizează dacă le poţi folosi pentru a-ţi maximiza şansele de câştig. Dacă ai în mână un A şi un J este clar că deţii deja 21 de puncte, deci nu mai trebuie să numeri nicio carte. Acest avantaj pe care îl ai se foloseşte numai în condiţiile în care ai în mână cărţi nu prea bune, dar în urma numărării celor apărute pe masa de joc îţi poţi da seama dacă ai o şansă de a obţine una care să te „scape” în câştigător.

Fii cât mai bun la poker

Acest joc cucereşte constant jucătorii şi cu certitudine că nici ţie nu îţi este indiferent. Cel mai popular joc de cazinou online dintre cele de masă îl reprezintă jocul de Poker Texas Hold’em, varianta inventată de către americani. Este un joc care se derulează rapid şi care îţi dă şansa de a-ţi face o idee despre cărţile primite de adversari dar mai ales despre combinaţiile pe care le poţi realiza chiar tu.

Aşa cum şti, se împart câte 2 cărţi fiecărui jucător şi pe parcursul jocului pe masă vor apărea 5 cărţi comune care sunt disponibile tuturor participanţilor la joc. Cu ajutorul lor vei putea forma combinaţiile cunoscute din jocul clasic de poker. Mai mult de atât, dacă ierarhia mâinii tale este superioară celorlalţi, vei câştiga şi potul pus pe masa de joc. Cum poţi să devii mai bun la poker este simplu:

  • Dacă eşti începător, abordează jocul cu rezervare şi nu te arunca din prima în pariuri mari, pentru că vei pierde cu siguranţă
  • Câştiga cât mai multă experienţă de joc, accesând mese de poker care sunt înzestrate cu mize mici
  • Dacă deja cunoşti tainele jocului, aplică tot ce ai învăţat până acum şi nu îţi fie ruşine să renunţi la un pot dacă ai cărţi slabe
  • Îmbunătăţirea jocului presupune experienţă, care se poate câştiga prin participarea la cât mai multe mese de joc, deci nu ezita în a lua parte la cât mai multe partide de poker.

 Învaţă să îmbrăţişezi câştigurile

Pare mai degrabă un îndemn pe care îl auzi la sesiuni de dezvoltare personală dar este mai actual decât ai crede. Nu joci la aparate numai pentru adrenalina pe care acestea o oferă cât mai ales pentru câştigurile pe care acestea le pot genera. Dacă ştii cum să gestionezi pierderile, vei ştii cu siguranţă şi cum să te bucuri de câştigurile dobândite. De cele mai multe ori jucătorii sunt tentaţi în urma unor câştiguri mari să mărească miza, crezând că sunt pe o pantă ascendentă şi că acestea se vor „îngrămădi” să vină la ei. Este posibil să se întâmple şi acest lucru, însă de cele mai multe ori prinşi în dinamica jocului nu mai sunt atenţi la cont şi observă că acesta s-a micşorat semnificativ atunci când este prea târziu. Cum îmbrăţişezi efectiv câştigul? Simplu:

  • Raportează-te la suma cu care ai plecat în joc şi retrage instantaneu plusul, rămânând la aceeaşi sumă iniţială
  • Fă un cadou surpriză familiei şi celor apropiaţi, pentru ca şi ei să participe la bucuria câştigului

Se poate face profit din jocurile de noroc? Răspunsul este în mod evident da, dacă eşti un jucător cerebral, care nu se lasă purtat în joc de trăirile de moment şi care aplică un sistem de joc responsabil. Bucură-te de joc, gestionează-ţi bugetul şi fii cumpătat. Doar aşa poţi atrage norocul de partea ta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ