Un șofer teribilist a încălcat o sumedenie de reguli vineri, când s-a întâlnit cu un echipaj de Poliție Locală, în zona Dâmbovița. A crezut că poate scăpa de dosarul penal după ce a abandonat mașina, dar nu a reușit.

Cel în cauză se plimba cu un Volkswagen verde vineri, la ora 17, pe strada Lacului, spre strada Banatul, deși accesul pe acel sens de deplasare este interzis. Echipajul de Serviciul Siguranță Rutieră de la Poliție Locală aflat în patrulare i-a făcut semnale, dar șoferul a mers spre Bulevardul Dâmbovița, iar la intersecția cu strada Banatul a trecut în trombă pe roșu, și a virat pe strada Dreptate, tot pe sens interzis. De aici, șoferul a ajuns pe Intrarea Petalelor, unde a abandoant mașina în dreptul căii de acces într-un imobil.

Șoferul și cel care în onsțoea au luat-o pe fugă pe strada Științei. După jumătate de oră, șoferul, M.A.M, un tânăr de 34 de ani, a venit la mașină cu un prieten și a invocat faptul că a venti cu taxiul, iar mașina sa a condus-o un prieten. El l-a rugat pe însțoțitor să-i mute mașina. Locatarii din dreptul blocului au declarat însă că l-au văzut pe cel de 34 de ani cum s-a coborât de la volan. Poliția Localăa  verificat faptul că șoferul nu avea permis.

Un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Timișoara a fost chemat la fața locului, pentru a-i deschide dosar penal șoferului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ