DISTRIBUIȚI

 

Timișorenii cu loc de muncă în industria auto și componente  se pot înscrie în continuare la cursuri de inițiere în domeniul reparațiilor auto, gratuite și certificate ANC, finanțate din fonduri europene.

Cursurile de inițiere „Diagnoză auto”, „Vopsirea automobilului” și „Repararea caroseriei” sunt realizate în cadrul proiectului Auto Perform implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în regiunile Sud-Vest, Vest și Nord-Vest. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 Ce veți putea învăța la cursurile Auto Perform:

  • În cadrul cursurilor de inițiere „Diagnoză auto”veți putea dobândi cunoștințe și competențe specifice domeniului mecanicii auto: diagnosticarea și repararea motoarelor cu ardere internă, diagnosticarea și repararea componentelor automobilului, sistemele de diagnoză, modul de funcționare al acestora și tehnici de diagnosticare utilizate etc.;
  • În cadrul cursurilor de inițiere „Vopsirea automobilului”veți putea dobândi cunoștințe și competențe specifice pentru realizarea protecției anticorosive și terosonice a caroseriei și estetica automobilului;
  • În cadrul cursurilor de inițiere „Repararea caroseriei” veți putea dobândi cunoștințe și competențe specifice pentru repararea caroseriei auto și a părților componente. Aceștia vor putea oferi soluții optime din punct de vedere tehnic, calitativ, economic și al siguranței autovehiculului în circulație.

Totodată, prin intermediul cursurilor de formare veți putea să vă adaptați mai ușor la schimbările și noile trenduri din domeniu, veți avea mai multe oportunități de dezvoltare în carieră, vă veți crește stabilitatea la locul de muncă și veți avea posibilitatea să creați contacte cu alte persoane ce lucrează în domeniul reparațiilor auto.

Cursurile vor avea o durată minimă de 60 de ore și vor avea atât o secțiune teoretică, cât și una practică. De asemenea, cursanții vor beneficia de masă gratuită, iar costurile cu transportul vor fi decontate.

Cursurile pot fi foarte utile în județul Timiș: conform unor statistici din domeniu, în acest județ unul din cinci angajați din piața muncii ocupă un loc de muncă în sectorul auto. Astfel, angajații din domeniu din județ își pot dezvolta cunoștințele și competențele în domeniul reparațiilor auto prin intermediul cursurilor gratuite Auto Perform.

Cine se poate înscrie la cursuri?

  • Persoane angajate în firme care își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI (în special Industria auto și componente). Locul de muncă ocupat trebuie să fie în una din cele 3 regiuni de dezvoltare în care se implementează activitățile proiectului (Sud-Vest, Vest, Nord-Vest) – ceea ce include și județul Timiș;
  • Persoane care au absolvit învățământul obligatoriu (8 clase);
  • Sunt excluși manageri, antreprenori ce își gestionează propria afacere sau angajați din departamente de resurse umane.

 

Pentru a vă înscrie la cursuri, ne puteți transmite datele dumneavoastră de contact prin formularul din partea dreaptă a paginii următoare: https://www.inscriere-auto-perform.ro/

După transmiterea datelor dumneavoastră, experții din cadrul proiectului vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a verifica dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate ale proiectului și pentru demararea procesului de înscriere în proiect. Este în avantajul dumneavoastră să ne contactați din timp. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau clarificări.

Pentru protecția cursanților și formatorilor împotriva pandemiei Coronavirus, cursurile de formare Auto Perform se vor realiza respectând măsurile naționale și locale de sănătate publică în vigoare.

Pentru întrebări sau detalii puteți contacta experții din echipa proiectului în mod direct prin utilizarea paginii de Facebook a proiectului Auto Perform: fb.me/autoperform.ptir

Pentru mai multe detalii despre proiect accesați pagina: http://www.ptir.ro/proiecte/proiecte-in-implementare/auto-perform-performanta-pentru-angajatii-din-sectorul-auto/

Vă mulțumim și vă așteptam!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ