DISTRIBUIȚI

Este important de reținut faptul că o lenjerie de pat nu are rolul doar de a îmbrăca patul în care ne odihnim, ci are și un rol de a proteja pernele și pilota, fiind ca un zid de protecție între ele și pielea noastră. Din acest motiv trebuie să acordăm o deosebită atenție atunci când le cumpărăm, mai cu seamă să fim atenți și la materialul din care sunt confecționate.

 

Pentru că sunt persoane care sunt alergice sau pielea se irită  în contact cu anumite materiale, anumite lenjerii de pat colorate de la Finette prezintă o calitate superioară și sunt create cu grijă pentru fiecare client în parte. De cele mai multe ori ne țintim atenția către design, partea estetică, cât de colorate sunt sau către printurile de pe lenjerii, însă atenția trebuie focusată către material în special.

Când spunem Finette spunem calitate superioară

Finette este un eshop online care conține textile pentru o locuință, care pune la dispoziția publicului larg colecții de lenjerii de pat, confecționate din țesături foarte atent alese, punându-și totodată amprenta pe ele și anumite branduri din această nișă. Gama de produse este versatilă începând de la lenjerii de pat, pilote, perne, halate de baie, cuverturi de pat, până la draperii și prosoape.

Importanța calității vis-a-vis de o lenjerie de pat

În primul rând, o lenjerie de pat trebuie să îndeplinească mai multe criterii pentru ca somnul să fie unul cât mai odihnitor și confortabil.

Pe lângă estetică, care este de asemenea un criteriu important, materialul de bumbac se află în topul preferințelor publicului larg.

Bumbacul aduce bucuria îndelungată a calității

Este o țesătură rezistentă utilizărilor multiple cât și spălărilor, este hipoalergenică și poate fi utilizată cu încredere și pentru bebeluși. Bumbacul este o țesătură care se pliază pentru fiecare anotimp, menținând o temperatură optimă în sezonul rece, iar în sezonul călduros oferă răcoare, absorbind o cantitate mare din umezeala corpului, oferind confort în timpul somnului.

Lenjeriile de pat, în ton cu designul dormitorului

 

Pe site-ul www.finette.ro găsiți cu siguranță ceea ce vi se potrivește pentru ca designul dormitorului să fie complet asortat. Lenjeriile de pat sunt disponibile într-o multitudine de culori, imprimeuri și modele care o să vă încânte imediat. În plus, există și o categorie special creată pentru cei mici, care se vor bucura de o lenjerie cu imprimeuri animate, colorate și pline de viață.

 

Pentru cei care iubesc materialele fine și delicate și de această dată Finette are în magazinul online așternuturi din mătase, care răsfață corpul pe parcursul nopții și dau un aspect elegant  în timpul zilei. Indiferent de ceea ce vă doriți în materie de lenjerii de pat, Finette vă poate îndeplini cu siguranță dorințele. Mai mult decât atât, găsiți mărimi diferite, atât pentru un pat single cât și pentru king size.

Așadar, răsfățați-vă cu un somn de calitate și odihnitor pentru ca zi de zi să vă treziți fresh și cu poftă de viață, cu lenjeriile de pat de la Finette!

Mai multe detalii, găsiți în cadrul magazinului online finette.ro.

 

Contact:

Telefon: 0770 213 601

E-mail: finette.ro@gmail.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ