DISTRIBUIȚI

Timișoara e sub amenințarea intrării în scenariul roșu, dacă azi se depășesc 3 cazuri de infectare cu coronavirus la 1000 de locuitori. Acesta lucru înseamnă mască pe stradă, închiderea restaurantelor indoor, dar și oprirea spectacolelor de teatru. Chiar și așa, Teatrul Național Timișoara încearcă să rămână optimist.

Pentru timișoreni, s-a pregătit la sfârșit de săptămână punerea în scenă a spectacolului ”Sunt o babă comunistă”. Scenariul e semnat de Călin Ciobotari, după romanul omonim de Dan Lungu. Regia spectacolului îi aparține Antonellei Cornici . Spectacolul e programat sâmbătă, 24 octombrie, respectiv, duminică, 25 octombrie, în ambele seri de la ora 19. Spectacolul e programat în Sala Mare a Teatrului Național, cu respectarea regulilor de distanțare. Reprezentanții TNT spun că de la reluarea activității, nicio persoană implicată în activitatea instituției nu s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.tntimisoara.com sau de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), orar marți – duminică, între orele 11 și 19. Ieri, Timișoara avea rata de infectare de 2,96 cazuri la mia de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ