În afara anunțului despre colaborarea de la fotbal feminin și expoziția dedicată centenarului echipei, la ASU Poli este o mare tăcere. Nu se anunță nimic nou, nici în ceea ce privește jucătorii, nici a staff-ului. Motivul este că Dan Alexa a plecat de la Poli, chiar dacă oficial nimeni nu vorbește despre asta.

În contextul în care Poli a avut o perioadă cu o serie proastă, Alexa a ieșit și a declarat că el nu va mai antrena echipa din sezonul care va începe la 31 iulie. Nu a dat însă nicio declarație clară asupra aspectului ce ține de funcția de manager, dacă rămâne sau nu. Ei bine, informațiile din preajma echipei sunt că alexa a plecat din ambele ipostaze de la club, iar decizia îi aparține. Până la ora publicării articolului, Alexa nu a putut fi contactat pentru a confirma informația. Decizia nu pare să fie una luată demult, deoarece în primăvară, Alexa căuta antrenor pentru Poli.

Primul contact, din informațiile noastre, ar fi fost Ianis Zicu. Cei doi s-ar fi întâlnit la ultimul meci al Farului de la Slatina. Zvonurile din fotbalul timișorean spun că Zicu ar fi cerut să vină cu tot staff-ul de la Farul. Contactat pentru a confirma informația, Zicu nu a confirmat, dar nici negat la modul vehement. „Nu trebuie să negociez ceva ca să mă întâlnesc cu Dan”, ne-a declarat Ianis Zicu. Ulterior, Alexa s-ar fi reorientat spre Flavius Stoican, dar și aceste negocieri au căzut. Flavius Stoican nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Interesant este că din Banatul de munte vn informații cum că primarul Reșiței, Ioan Popa, l-a ofertat pe Alexa, să preia CSM-ul proaspăt retrogradat. De altfel, nimeni de la Reșița nu a precizat clar dacă Adrian Falub va rămâne sau nu antrenor în Valea Domanului. Reșițenii ar putea reveni în Liga 2 doar dacă apar retrageri. Un lco se poate elibera și dacă Viitorul și Farul vor fuziona. Din aceste motive, în Caraș-Severim e și o stare de stand-by. Nelu Popa i-a oferit însă un salariu bun lui Alexa, dar și un buget bun pentru echipă.

Ca să revenim la Poli, de altfel, Alexa a și absentat de la venirsajul expoziției de centenar a clubului. Nici jucătorii nu au fost prezenți, și, de altfel, nici nu au fost invitați! La eveniment s-a mers pe foști jucători, câțiva fani sau foști rectori. De altfel, după finalul sezonului, Alexa le-a transmis jucătorilor că reunrie va fi cândva între 13 și 20 iune. De atunci, jucătorilor nu li s-a comunicat o dată sau vreun program. Aparent, în prezent, clubul nu a găsit un nou antrenor!

LĂSAȚI UN MESAJ