Dezvăluirea ziarului nostru despre faptul că Dan Alexa va pleca de la ASU Poli și din postura de manager s-a confirmat. Astăzi, ”Chirurgul” și-a anunțat plecarea, pe motiv că prezența sa la club îl consuma prea mult. Alexa a precizat că nu și-a ales viitoarea destinația.

Alexa a confirmat că și Reșița l-a contactat, dar că nu este singurul club care l-a ofertat și încă nu a luat o decizie. Nu au lipsit trimiterile către Fritz. ”Vreau să spun că tot ce am făcut am făcut din tot sufletul. Le mulțumesc celor care au fost lângă mine în aceste momente: Cristi, Seba, Sașa și Dinu (n.r. – cei trei suporteri-sponsori și Sebastian Novovic, președintele Druckeria). Și au tot respectul meu. Au fost împreună zi de zi, indiferent de situație. Îmi doresc din tot sufletul ca Poli să continue, să crească nivelul. Am hotărât să plec, pentru că sunt foarte implicat și îmi era foarte greu în această perioadă. Poate prin plecarea mea din club se vor apropia mai mulți de Poli. Am înțeles că Dominic Fritz s-a supărat foarte mult pentru declarațile mele. Îmi doresc ca oameni să realizeze că Poli nu este interesantă doar în campania electorală. Am vrut să facem un lucru istoric, dar nu a fost să fie. Când ești foarte implicat, suferi dublu la orice nereușită. Sunt prea implicat și trebuie să mă liniștesc, să reiau un proiect. Menirea mea este să antrenez. Am fost manager o vreme, acum vine vremea să antrenez”, a spus Alexa.

Într-o vreme se discuta despre faptul că între Alexa și Mera ar fi avut un conflict. Fostul antrenor a negat ipoteza. ”Nimic. A jucat mai bine Bocșan și asta a fost. Nu a fost niciun conflict. (n.r. – întrebat de ce Mera comenta ironic pe pagina clublui că nu a dat destule goluri). Niciun jucător nu nu e fericit atunci când stă”, a spus Alexa despre acest aspect. La conferință a lipsit președintele Viorel Șerban. În oraș circulă zvonul că acesta ar fi avut viziuni diferite despre viitorul clubului față de prietenul lui Alexa, care sponsoriza clubul cu bani. ”Am avut o relație foarte bună cu domnul Șerban. Dânsul este un om integru, cu foarte multă experiență și este genul de președinte la care îi place să fie totul foarte organizat. Are o problemă în momentul în care se rupe puțin ritmul”, a mai spus ”Chirurgul”.

Alături de Alexa a fost Cristian Romoniță, suporter-sponsor al clubului, carea ținut să-i mulțumească lui Alexa. ”Dan a venit într-un moment dificil pentru clubul nostru. Din prima zi a fost efectiv locomotiva, a creat o emulație și o energie în fiecare zi pentru club. Tocmai de aia am zis ca și clubul să întoarcă lucrul acesta spre el. Noi ne-am dorit să continuăm, au fost ore întregi de discuții. Până la ultima clipă am sperat să găsim o soluții”, a declarat Romoniță.

LĂSAȚI UN MESAJ