DISTRIBUIȚI

Antrenorul lui ACS Poli a fost sancționat pentru ieșirea pe care a avut-o vineri, la meciul cu CS Mioveni. Alexa a primit pedeapsa pentru recidiviști și va sta suspendat trei etape. De asemenea, trebuie să plătească o amendă consistentă.

Tehnicianul s-a enervat după ce un adversar l-a călcat pe George Neagu pe gleznă, după un duel la minge, dar arbitrii nu au fluierat nimic. Dan Alexa a protestat vehement și a fost trimis în tribună pentru ieșirea sa. Deoarece este a doua oară când ”Chirurgul” a avut parte de un astfel de episod, Alexa a primit o suspendare de trei etape și amendă de 4.500 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF. ”În baza art. 52/1/a din RD antrenorul Alexa Dan se sancționează cu suspendare pentru 3 (trei) jocuri și i se aplică o penalitate sportivă de 4.500 lei”, se arată pe site-ul FRF.

În aceste condiții, Alexa e suspendat pentru meciurile cu Unirea Tărlungeni, FC Olt și Metalul Reșița. Concret, antrenorul nu are voie să stea pe bancă în timpul meciului, nu poate merge la vestiar la pauză și nu are voie să vorbească la conferința de presă de după meci.

Anda DELIU

LĂSAȚI UN MESAJ