DISTRIBUIȚI

USR-PLUS a obținut un procent nu tocmai grozav la nivel național, în jurul a 15%. Multe voci spun că Dan Barna este cel care trage în jos partidul și că ar fi cazul să plece de la conducere. Dominic Fritz spune că nu e momentul pentru o asemenea schimbare.

Primarul Timișoarei crede că acum partidul trebuie să se concentreze pe formarea noului Guvern.  ”Nu cred că momentul în care trebuie să formăm un guvern este momentul potrivit pentru a schimba conducerea. Acum trebuie să fim o echipă puternică și să înțelegem că obiectivul de reformare a statului este posibil. Nu văd nevoia de tot felul de conflicte interne, chit că înțeleg că sunt anumiți competitori care ar vrea să ne ocupăm de bucătăria internă decât de acest Guvern”, a punctat Fritz.

Germanul a negat că ar fi interesat de conducerea partidului. ”Nu am de gând să mă lupt cu prietenul și colegul meu Dan Barna penru funcții. Nu aceasta este scopul. Avem nevoie de o echipă care să închege acest Guvern. Cu siguranță în etapa de propuneri mă voi implica și eu”, a mai adăugat Dominic Fritz.

foto: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ