După ce și antrenorul timișorean Vlad Caba a fost dat afară recent de la SCM Poli, acum a venit și rândul lui Dan Dumitru. Clubul l-a anunțat că nu va mai continua ca manager al secției de handbal. Mâine urmează să se numească noul manager, Ovidiu Durnea, președinte al AJH Timiș.

De altfel, când a fost îndepărtat, Vlad Caba a spus că schimbările se fac politic la SCM Poli, dar și la clubul de drept public, în ansamblu. Ei bine, dacă pentru antrenor, a fost nevoie săs e rezilieze contractul, acum a fost mult mai simplu. De luni bune, managerii secțiilor de handbal, baschet și rugby semnează lună de lună contracte pentru a li se prelungi mandatele. Așa că lui Dumitru nu i s-a mai prelungit din 15 iunie! Managerul nu a putut fi contactat pentru o declarație.

Din informațiile noastre, noul manager e deja stabilit . El va fi Ovidiu Durnea, actual profesor de sport la Colegiul Național Bănățean, fost arbitru de handbal și președinte al Asociației Județene de Handbal Timiș. Pe lângă faptul că provine din handbal, este prieten cu Attila Horvath, antrenorul care încă nu e anunțat oficial de club. Iar Horavth e relații bune cu Sorin Șipoș, reprezentantul lui Dominic Fritz în CA-ul clubului.

Care Fritz spune mereu că USR-PLUS va face schimbări de oameni doar pe criterii meritocrate! Teoretic. Practic, realitatea îi cam dă dreptate lui Caba. Mâine la ora 12 va fi ședința de CA care va oficializa schimbarea. Se va numi un nou manager și la baschet!

LĂSAȚI UN MESAJ