DISTRIBUIȚI

Ceremonia de absolvire a studenților care termină ciclul de Licență la Universitatea Politehnica din Timișoara va fi un adevărat spectacol în stil american. Ceremonia va dura câteva ore și va fi prezentată de timișoreanul Dan Negru.

Totul se va desfășura sâmbătă, 3 iulie, și va începe la ora 18, pe platoul din fața rectoruatului, în centrul Timișoarei. Aici va avea loc parada absolvenților, air ulterior, va cânta trupa Superchill. De aici, studenți, îmbrăcați în robe, se vor îndrepta spre Stadionul Știința, în cadru organizat. În fața lor vor fi reprezentanții facultăților, cu steagurile acestora, steagul UPT și steagul Alumniversum. De la ora 20, începe ceremonia proprius-zisă pe Stadionul Știința. Dan Negru va fi moderatorul, iar pe rând, vor lua cuvântul rectorul Florin Drăgan, președintele senatului Radu Vasiu, un reprezentant al mediului economic, un reprezentant al studenților și reprezentanți ai celor 10 facultăți.

O premieră va fi că se vor acorda diplome ”Magna cum Laudae” pentru cei care au media 10 la ciclul Licență și la lucrare de licență. Vor exista și momente artistice susținute de  Superchill, DJ Sean Norvis, DJ Victor Stan, plus un concert extraordinar al trupei Pragu’ de Sus. totul se va termina, la fel ca în anii trecuți, cu un foc de artificii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ