An de an, Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnice organizează evenimentul Labs (laboratoare). O nouă ediție va începe săptămâna viitoare, iar înscrierile sunt deschise de duminica aceasta.

LABS (Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenților) este cel mai mare proiect educațional al Ligii AC și oferă șansa interacțiunii studenților cu practica și mediul privat. În semestrul al doilea, se fac laboratoare de IT&C, la care se poate înscrie orice student din Timișoara, indiferent ce studiază. Anul acesta vor fi laboratoare de câte zece săptămâni, iar deschiderea oficială a evenimentului  e marți, la roa 14, la Cantina UPT, unde firmele își vor prezenta oferta. Vor fi prezente: Bitdefender, Continental Automotive România, Nokia, ZF Group și Eviden România.

Perioada de înscriere începe duminica aceasta, 25 februarie, și se termină la 3 martie. Înscrierile se fac la adresa labs.ligaac.ro , sau pe paginile de pe rețelele de socializare ale Ligii AC. la Vor fi testări și interviuri din 5 până în 19 martie, iar în perioada 22-31 martie se fac confirmările. Laboratoarele au loc de la 1 aprilei la 16 iunie.

Ediția de anul trecut au fost 927 de studenți înscriși. Doar 480 au participat însă la cele 40 de laboratoare ale celor 25 de firme partenere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ