DISTRIBUIȚI

De la 1 iulie, și piața gazelor naturale se va liberaliza. Prețurile vor fi stabilite printr-o competiție liberă. Compania E.ON, unul dintre principalii furnizori de gaz în județ, anunță că toți clienții vor primi o ofertă nouă în această perioadă, dar și dacă nu semnează alt act, vor primi în continuare gaz după data de 1 iulie.

De la 1 iulie, prețul gazului natural nu îl va mai stabili Autoritatea Națională pentru Reglementare în domeniul Energiei. Consumatorii vor putea alege ce oferte doresc, air prețul va fi stabilit liber, de piață. E.ON anunță că toți clienții care au un contract reglementat vor primi în mai și iunie o ofertă, odată cu factura. Cei care nu optează până la finalul lunii iunie pentru o ofertă dintre cele prezentate va continua să primească gaze naturale și după 1 iulie, în baza contractelor existente.

Compania susține că va oferi cel mai mic preț al pieței. ”Totodată prețul gazelor naturale care a fost redus încă din luna aprilie, va rămâne stabil și este cel mai mic preț din oferta curentă a companiei pentru clienții casnici din piața liberă”, se arată în comunicatul E.ON. De asemenea, compania că clienții vor avea în continuare acces gratuit la serviciile E.ON Myline (cont de Internet), Ioana (asistent virtual), eBooking, pentru a programa o vizită la magazinele fizice și info SMS și autocitire Index.

LĂSAȚI UN MESAJ