Titu Bojin: „Îl cunosc ca un om care ştie ce înseamnă administraţie şi în continuare va veni în slujba administraţiei, nu a preşedintelui consiliului judeţean…”Bojin Titu

Dacă până pe întâi aprilie 2015 Alexandru Chirilă a fost consilierul edilulUI Nicolae Robu, situația s-a schimbat în sensul că acesta îl va sfătui de acum înainte pe Titu Bojin, președintele CJT. El va avea în grijă relaţia cu unităţile administrativ-teritoriale și îşi va începe activitatea la cabinetul preşedintelui Titu Bojin.

„Eu îl consider un om competent, un om care a lucrat foarte mulţi ani în administraţie, începând de la Prefectura Timiş la Consiliul Judeţean. Nu mă interesează cu cine a lucrat în echipă, eu îl cunosc ca un om care ştie ce înseamnă administraţie şi în continuare va veni în slujba administraţiei, nu a preşedintelui consiliului judeţean. Va fi un om pe care va trebui să-l folosim în ceea ce înseamnă reprezentarea instituţiei Consiliului Judeţean cu alte instituţii în colaborare, precum primării, prefectură. Eu cred că venirea de la Primăria Timişoara îi dă posibilitatea să facă diferenţa între modul de conducere, actiivitatea unei primării şi CJ şi mă bazez pe acest lucru. Nu este rău ca să pot să am şi eu informaţiile necesare, în sensul pozitiv, al modului în care se derulează activitatea în Primăria Timişoara. Trebuie să apere interesele și drepturile cetățenilor din județ”, a declarat președintele CJT, Titu Bojin.

A. STOICA
(sursa foto: cjtimis.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ