Primăria Timișoara anunță că de luni, 30 ianuarie, se distribuie pachetele alimentare pentru persoane nevoiașe.  Totul, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Dsitribuirea se face în perioada 30 ianuarie-13 februarie, în limita stocurilor disponibile, la locația de pe strada Lorena nr. 35 a Direcției de Asistență Socialăa  Municipiului Timișoara, de luni până vineri, în intervalul orar 8-16. De aceste produse pot beneficia următoarele categorii sociale: persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente(grad grav si accentuat), definite conform prezentei ordonanţe de urgenţă, şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.

La ridicare, persoanele trebuie să prezinte cartea de identitate. În cazul celot cu handicap, se prezintă copie după cartea de identitate și după certificatul de handicap. Persoanele care se încadrează la mai multe categorii primesc ajutorul în produse alimentare o singură dată pe an și pentru o singură categorie.

Iată ce conține un pachet:

Produs Cantitate Greutate (kg sau litri)
Făină albă de grâu 5 buc. 5
Mălai 4 buc 4
Paste făinoase 2 buc 0,8
Ulei 4 buc 4
Zahăr 2 buc 2
Orez 4 buc 4
Conservă carne de vită 5 buc 1,5
Conservă carne de porc 3 buc 0,9
Conservă pateu de ficat de porc 5 buc 1
Compot de fructe 2 buc 1,44
Gem de fructe 1 buc 0,36
Gem de fructe dietetic 1 buc 0.36

LĂSAȚI UN MESAJ