DISTRIBUIȚI

Direcția de Asistență Socială a Primăriei distribuie de miercuri, 15 septmbrie, pachetele de alimente prin Programul Operațional de Ajutorare a Persoanelor Sărace. Beneficiairii pot primi un astfel de ajutor o singură dată pe an.

Distribuția pachetelor se face în perioada 15 septembrie -29 otombrie, în limita stocurilor disponibile. Pachetele se ridică de la sediul direcțieid e pe strada Lorena nr, 35, de luni până vineri, în intervalul orar 8-16. Un pachet conține: cinci pachete de făină de grâu, patru pachete de mălai, două pungi de paste, patru sticle de ulei, două pungi de zahăr, patru pungi de orez, cinci conserve cu carne de vită,  trei conserve cu carne de porc, cinci cutii de pateu de porc, două borcane de comport, un borcan de gem și încă un borcan de gem dietetic. Anul trecut, pachetele s-au epuizat în două zile.

Beneficiază de pachet, o singură date, cei din următoarele două categorii sociale: membrii familiilor  si persoanele singure  cărora le este stabilit, prin dispozitie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat in baza Legii nr.416/2021 privind venitul minim garantat, cu modificările si completările ulterioare; membrii familiilor  beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei acordată in baza Legii NR.277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare; Toti beneficiarii care  ridică pachetele de produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate in original.

La distribuție se va ține cont de măsurile de protecție pe timp de pandemie.

LĂSAȚI UN MESAJ