DISTRIBUIȚI

Transfer surpriză la ASU Poli pentru finalul sezonului de Liga a II-a. Echipa de pe ”Știința” mai ia un tânăr jucător de mare perspectivă trecut prin curtea prim-divizionarei Poli Timișoara. De data aceasta, este vorba de Deian Sorescu.

Cei de la Poli Timișoara au anunțat mutarea pe pagina lor de Facebook. Practic, Deian Sorescu nu mai este jucătorul echipei din Liga I, după ce a obținut anularea contractului la comisiile FRF, deoarece clubul nu-l înregistrase la timp. Chiar și așa, deoarece mijlocașul a devenit liber de contract după încheierea perioadei de transferuri, el nu a mai putut semna un contract cu o echipă din străinătate, așa cum și-ar fi dorit. Sorescu mai putea juca doar în țară până la vară, și, pentru a avea meciuri în picioare, a mers la ASU Poli, unde va fi coleg cu Radu Motreanu, fundaș împrumutat de echipa lui Ionuț Popa la cea a lui Sorin Brîndescu.

De altfel, ASU Poli a început sezonul în curte cu alți doi foști jucători de la Poli Timișoara, Miodrag Todorov și Patrick Niță. În iarnă, Sorin Brîndescu nu a mai dorit să-i păstreze, iar Todorov joacă acum la Giarmata, iar Niță a ajuns la Mama Mia. Anul trecut în primăvară, la ASU Poli a jucat Marius Marin. Mijlocașul central a fost împrumutat de la Sassuolo, după ce și el devenise liber de contract de la prim-divizionara Poli Timișoara. Marin și Sorescu au același impresar, pe Cătălin Sărmășan.

Rămâne de văzut dacă Sorescu va prinde așa repede lotul pentru meciul cu Olimpia Satu Mare. Dănuț Bilia va fi suspendat, iar Răzvan Ghinescu e accidentat.

(foto: debanat.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ