DISTRIBUIȚI

Suporterii galeriei CVUCS vor avea parte din nou, după peste cinci ani, de o nouă dispută cu UTA pe ”Dan Păltinișanu”. Deși mai e aproape o lună până la meci, jocul a fost deja programat de televiziunile care transmit Liga a II-a, iar pregătirile suporterilor celor două echipe sunt deja în toi.

Deși e vorba de un meci de eșalon secund, Digisport și Dolcesport au programat jocul duminică, 21 mai, de la ora 19, o oră care va prespune la un moment dat și aprinderea nocturnei. Programele de meci pentru jocul ASU Poli – Juventus București au avut imaginea biletelor, cu prețul de 10 lei. Alb-violeții vor da 5000 de bilete pentru clubul arădean, număr stabilit de regulament, porporțional cu capacitatea stadionului. Meciul din tur s-a jucat pe Stadionul ”Motorul” din Arad și nu a fost unul lipsit de controverse. Timișorenii au primit doar 92 de bilete, iar fanii au ales să urmărească meciul din curtea unui vecin al arenei, pe un ecran gigant.

Timișoreni au mers cu trenul până în gara principală din Arad. Nu au fost incidente majore pe traseu, doar un fan arădean care a dat cu capul de asfalt în Aradul Nou. De altfel, de câteva etape, galeria timișoreană scandează de mesaje adresate rivalilor arădeni. Va fi interesant cât va cântări meciul în lupta la promovare a a celor de la UTA. Meciul va fi cu patru etape înainte de final, după care arădenii vor mai juca două meciuri, deoarece într-o etapă ar fi avut cu retrasa ACS Berceni. După derby, UTA va mai juca acasă cu CS Balotești și cu Chindia Târgoviște.

(foto: ghidularadean.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ