Un demers interesant și inedit. Acela de a cunoaște și a da mai departe informații, istorii și povești despre orașul tău. Despre patrimoniul Timișoarei. Este provocarea lansată de Fundația Culturală First care îi invită pe timișorenii de toate vârstele să… deseneze patrimoniul orașului.

afis-Desenam-web - CopiePrima întâlnire din cadrul proiectului Desenăm patrimoniul Timișoarei se desfășoară sâmbătă, 10 octombrie, între orele 10-13 și 15-18, în Bastionul Theresia (str.Martin Luther, nr.4) și poartă titlul Trei personaje în vizită la Castelul Huniazilor. Cei prezenți vor avea parte de o întâlnire cu actori -povestitori ai istoriilor mai puțin cunoscute ale Castelului Huniazilor și, mai apoi, de câteva ceasuri dedicate reprezentării prin desen a uneia dintre cele mai reprezentative clădiri ale orașului de pe Bega.

Participarea copiilor este gratuită, iar materialele de lucru sunt asigurate de către organizatori. Desenele realizate  pot participa, cu acordul părinţilor, la un concurs naţional online. Cele mai frumoase dintre ele vor fi răsplătite cu premii!

Următoarea întâlnire, în cadrul aceluiași proiect are loc sâmbătă, 24 octombrie, între orele 10-13 și 15-18, în Bastionul Theresia (str.Martin Luther, nr.4)

LĂSAȚI UN MESAJ