DISTRIBUIȚI

O crimă teribilă a zguduit Timișoara săptămâna trecută, când cadavrul unei femei, care lucra ca vânzătoare în Calea Martirilor, a fost ucisă de un tâlhar. Atacatorul, care a luat o viață pentru un portofel și un telefon mobil, a ucis-o pe femeie după prima lovitură, după cum reiese din rechizitoriul întocmit de procurori.

De vineri, tânărul a fost prins și acuzat de tâlhărie și omor calificat. Băiatul a urmărit-o pe victimă,a lovit-o puternic la față, air după ce femeia s-a prăbușit la pământ, a jefuit-o și ulterior a și strangulat-o. ”În sarcina inculpatului s-a reținut că în seara zilei de 29.10.2020, în jurul orelor 20:00, acesta ar fi urmărit victima care se întorcea de la serviciu, iar când a ajuns-o din urmă pe str. Jean Monnet din Timișoara, într-o zonă nelocuită, ar fi atacat-o și ar fi lovit-o cu putere în zona feței. Când victima a căzut la pământ, inculpatul i-ar fi sustras telefonul mobil și portmoneul, apoi ar fi sugrumat-o, suprimându-i viața și ar fi abandonat-o la marginea părții carosabile, în vegetație”, informează parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Sâmbătă, tâlharul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș. cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul a aprobat reținerea pentru 30 de zile a tânărului de 16 ani. Cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ