CSM Lugoj a pierdut cu 3-1 și în setul de aur returul sferturilor Cupei României cu Dinamo, după ce în tur a triumfat cu 3-0. Regulamentul modificat însă făcea ca un 3-1 să fie echivalentul unui 3-0, astfel că s-a ajuns la setul de aur, unde bănățencele au jucat foarte prost.

CSM a început meciul bine, și a dat șanse gazdelor să conducă puțin. S-a terminat cu 25-23 pentru oaspete, care mai aveau neovie de un singur set pentru a juca din nou în Final Four. A urmat un set foarte prost al elevelor lui Ugljesa Segrt însă, care au cedat cu 25-15. Lugojencele au părut că-și revin în al treilea act, dar Miron a egalat la 9 pentru Dinamo, care a luat setul cu 25-19.

Tot Lugojul a început la conducere al treilea set, și Dinamo a egalat tot la 9, de data aceasta prin Bălae, pentru a se impune apoi cu 25-21. Astfel, s-a ajuns la setul de aur, unde CSM-ul a jucat pros tși a cedat cu 15-9. Ielizaveta Ruban a dat cele mai multe puncte ale bănățencelor, 20, iar pentru Dinamo, Jelena Vulin a semnat nu mai puțin de 31 de mingi câștigătoare.

CSM Lugoj a pierdut astfel șansa de a apăra și celălalat trofeu câștigat sezonul trecut, după Supercupa României. De-a lungul turului, echipa le-a pierdut și pe Georgiana Popa și Petruța Orlandea, cu probleme la ligamente. Echipa mai luptă în campionat și în Cupa Challenge. Sâ,bătă, lugojencele joacă ultima etapă din tur și ultimul meci din 2023, cu CSO Voluntari, acasă, de la 18,30.

LĂSAȚI UN MESAJ