DISTRIBUIȚI

Schimbările din lot continuă la ASU Poli, unde s-a depășit bugetul alocat pentru salarii. În aceste condiții, Florin Cristian Lazea a fost împrumutat la CSM Lugoj, formație de unde a venit vara aceasta. De asemenea, este foarte probabil ca și Mădălin Stancu să părăsească lotul alb-violeților.

Lazea împlinește în toamnă 24 de ani și făcea parte din ”colecția” de mijlocași centrali de la ASU Poli, alături de Mădălin Stancu, Alin Ignea și Adrian Poparadu. Arădeanul a mai jucat la UTA Arad, Rapid București, Național Sebiș, FC Hunedoara și CSM Lugoj. Plecat liber de la lugojeni, Lazea a dat probe la ASU Poli și a fost acontat. Între timp, deoarece și-a dat seama că la concurență cu Stancu, Ignea și Poparadu, nu va prinde echipa, Lazea a revenit la Lugoj, ca împrumut pe șase luni. Motivul se leagă și de faptul că ASU Poli și-a depășit bugetul de salarii, iar astfel, s-a ajuns la varianta de compromis. Fotbalistul e de miercuri la antrenamente cu CSM Lugoj, însă acest lucru nu a fost menționat la conferința de presă  celor de la ASU Poli.

Situația s-ar putea repeta și cu alt mijlocaș central, Mădălin Stancu. Fotbalistul ajuns la 25 de ani e format de Poli Timișoara și a mai trecut pe la Gloria Bistrița și FC Bihor. Stancu a venit la ASU Poli în iarna lui 2015, când echipa se afla în Liga a IV-a. Conform surselor noastre, Stancu ar urma să fie cedat, sub formă de împrumut, la Ripensia Timișoara. Deoarece Poparadu nu a făcut deplasarea pentru meciul de la Brăila, deocamdată Mădălin Stancu a plecat cu echipa. ASU Poli mai caută un fundaș central.

(foto: facebook.com/sspolitimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ