DISTRIBUIȚI

Ultimele informații care apar în mediul fotbalistic timișorean sunt că cei doi jucători suspecți de infecție cu coronavirus, Mario Contra și Raul Vidrăsan, sunt pozitivi. Testele s-au făcut joi, pentru toată echipa și staff-ul.

Informațiile noastre sunt că oameni de la alte cluburi din oraș deja și-au anunțat jucătorii să anunțe rapid dacă au interacționat cu cei doi, întrucât se știe că le-a ieșit testul pozitiv! Până la ora publicării articolului, managerul Marius Cociu și președintele Viorel Șerban nu au putut fi contactați pentru confirmarea diagnosticului. Mario Contra a avut febră și probleme digestive și nu s-a prezentat deloc săptămâna aceasta la antrenamente. Portarul a făcut tratament, ca și când ar fi avut enterocolită, iar tratamentul simptomelor a dat rezultat, căci starea sa s-a ameliorat considerabil.

Vidrăsan a avut contact cu colegul său, iar informațiile pe surse spun că ambii aveau și un simptom tipic al coronavirusului, atenuare simțului mirosului. Cât despre Contra, și tatăl tânărului timișorean a avut o infecței virală, dar nu cu febră și stare atât de deteriorată ca băiatul. Antrenamentele echipei se suspendaseră de miercuri. Di informațiile noastre, Contra și Vidrăsan nu s-au mai simțit tocmai în regulă de duminică.

UPDATE: Clubul informează că momentan, au primit doar rezultatul pentru Mario Contra, pozitiv. ”Echipa noastră a efectuat a doua etapă de testare pentru depistarea noului coronavirus. Din păcate primul jucător dintre cei suspectaţi că ar fi infectat cu SARS-CoV 2 a primit astăzi rezultatul pozitiv. Este vorba despre Mario Contra. Pe această cale îi dorim multă sănătate şi o recuperare rapidă tânărului nostru portar! Reamintim că antrenamentele alb-violeţilor au fost suspendate preventiv încă de miercuri, ca urmare a stării acuzate de către doi componenţi ai Politehnicii. În zilele următoare vor sosi şi rezultatele testării celorlalţi membri ai lotului şi ai staff-ului echipei noastre”, transmite clubul.

Sebastian Novovic a transmis că pentru ceilalți fotbaliști, rezultatul testului va veni spre seară, inclusiv Raul Vidrăsan.

LĂSAȚI UN MESAJ