DISTRIBUIȚI

Autoritățile locale au anunțat rezultatul concursului pentru funcția de director al Direcției de Urbanism. Este vorba de Magdalena Nicoară, cea care lucra deja în instituție și care a mai activat inclusiv în direcția pe care acum o va conduce cu ”acte în regulă”, după ce a fost singura candidată pentru post!

Nicoară are ca studii un masterat în management urban obținut în Olanda și a lucrat nu mai puțin de 21 de ani în administrația publică. De altfel, cariera sa a început în 1993 în Primăria Municipiului Timișoara. A făcut o ”pauză” de opt ani, timp în care a lucrat în mediul privat, unde a coordonat activități de proiectare și a oferit consultanță în domeniul managementului urban. De asemenea, a efectuat stagii de practică în SUA, la Washington, și în departamentele de dezvoltare a economiei și planificare urbană din Cleveland și Cincinnati.

Magdalena Nicoară a mai fost director interimar la Direcțai de Dezvoltare și Direcția Generală de Urbanism și Dezvoltare Urbană. ”Noul director al Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Timișoara este un profesionist experimentat din administrația publică locală, alături de care sunt convins că putem reforma această direcție. I-am cerut doamnei Nicoară să aibă ca primă prioritate regândirea proceselor din cadrul Direcției de Urbanism, astfel încât cererile venite din partea timișorenilor și firmelor să fie rezolvate rapid și predictibil”, a spus Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ