DISTRIBUIȚI

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara, cea în care ne plătim impozitele pe clădiri sau mașini, se va muta din actuala locație, din spatele primăriei. Activitatea urmează să se mute la la Iulius Town, conform unei înțelegeri a municipalității cu investitorul Iulian Dascălu.

Consilierii locali au votat joi proiectul prin care se acordă drept de administrare asupra clădirii Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara. ”Una dintre condiții a fost un corp de clădire pe care proprietarul să-l doneze, pentru că știți că acum stăm în chirie la DFMT.  Clădirea a fost adusă în starea cuvenită, este înscrisă în CF. Vrem să o dăm în administrarea DFMT pentru a putea demara amenajarea interioară, compartimentarea. Vom avea un sediu frumos și funcțional”, a spus în plen primarul Nicolae Robu.

Pentru a aproba extinderea Iulius Town cu proiectul Open Ville, municipalitatea a cerut acest corp de clădire, dar și construirea pasajului rutier subteran, de pe Popa Șapcă până în Piața Consiliul Europei. Pasajul a fost, de altfel, donat orașului. ”Știți că am cerut să se construiască acel pasaj și să ni se doneze. Putem să ne mândrim că este o realizare a administrației, din bani privați”, s-a mai lăudat Robu. Edilul s-a lăudat că a procedat similar cu extindere liniei tramvaiului 2 spre Shopping City.

foto: facebook.com/pg/IuliusTownTM

 

LĂSAȚI UN MESAJ