DISTRIBUIȚI

Arad Open Air Festival revine anul acesta, în luna iulie. Organizatorii au anunțat lista completă de artiști care vor cânta în cele trei zile pe aeroportul din Arad, în perioada 8-10 iulie.

Vor fi trei scene, iar ritmruile de muzică vor fi variate: hip-hop, techno, rock, trap, dnb. Printre artiștii cunoscuți care vor urca pe scenele de la aerport se numără Smiley, Spike, B.U.G Mafia, Cargo, Șatra Benz, Gojira&Planet H și Pascal  Junior. Pe scena principală vor mai fi Dirty Nano, Dj Shiver, Mike Kross, Paul Damixie, Tajamo și cunoscutul rapper arădean, pe numele lui de scenă – Zeze.

Pe Scena ABC vor cânta următorii: CEZAR, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, HERCK, TIMIRASH, SOMESAN, SANDRU, Senpai Stuff. Pe scena DNB vor mai fi prezenți CIPS, DALLA, DELOWBASS, DUMBO, ICHIM, LUNA, MCx Woodie, MEMPHYS, PAO, RUTLEX, SOULDRIP.

Cei care vor dori să vină cu cortul o vor putea face, pentru că există zoă de cmaping, cu dușuri, toalete, apa curentă, pază, pe lângă zona de relaxare cu locuri de stat și umbrele. De asemenea, va exista și un bar și locurid e cumpărat mâncare. Va exista și o zonă de akimentare card sau de cumpărare token pentru cei cu astfel de bilete.

LĂSAȚI UN MESAJ