DISTRIBUIȚI

De sâmbătă până în 23 decembrie inclusiv, la Muzeul Satului va fi prima ediție a Parcului Crăciunului, un eveniment realizat de CJT. La deschidere va cânta Andra, iar până la finalul evenimentului, pe scenă vor urca și Delia și Adda.

Parcul se deschide de la ora 11 pentru promenadă, zilnic, cu excepția zilei de luni. De la ora 14 încep activitățile culturale și cele sportive, iar seara, după 17,30, vor fi concerte. Comercianții vor veni zilnic de la ora 17 în tmpul săptămânii și de la 15 în zilele de sâmbătă și duminică. În prima zi, 4 decembrie, iar deschiderea oficială va fi la 17, cu fanfară și salve de tun. Urmează un show de lasere, și apoi recitalul solistei Andra.

Parcul Crăciunului se va închide în fiecare seară la ora 21, și intrarea este permisă doar cu certificat verde, conform legislțaiei în vigoare. Foarte important este că intrarea e gratis, la fel ca și accesul la patinoar, carusel, trenuleț și mașinuțe. Doar achiziția de produse tradiționale va fi, desigur, plătită. Organizatorii de la CJT spun că până în 23 decembrie, vor cânta și Delia și Adda la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ