DISTRIBUIȚI

Ieri, CSC Ghiroda și Giarmata VII, Universitatea de Vest și ACS Poli au jucat în Cupa României, turul I. Ar fi trebuit să o facă și Fortuna Beciehercu și Avântul Periam, dar primii au declarat forfait.

Ghiroda s-a impus cu 2-1 în Ciarda Roșie, cu Universitatea de Vest. Scorul l-au deschis oaspeții prin Petrișor Jichici, în minutul 20, dar la finalul primei reprize, Mihai Olariu a egalat din penalty. Cristian Grancea a marcat golul victoriei pentru Ghiroda, în minutul 88. La Becicherec nu s-a jucat, deoarece gazdele, retrogradate din Liga 3, au invocat că nu se pot prezenta. Așadar, Avântul Periam s-a calificat șiea mai departe, alături de ghirod,a în turul II al Cupei, cu 3-0 la ”masa verde”.

ACS Poli a fost eliminată după ce a pierdut cu 6-3, în urma prelungirilor, acasă cu CSM Deva. La finalul timpului regulamentar a fost 22. Primele goluri au fost, destul de ciudat, autogoluri ale Devei, operele lui Ionuț Bogdanovici și Antonio Teodorescu, pentru ca tot devenii să înscrie Alexandru Petresc și Andrei Sulea. În prelungiri, pentru Deva, au mai înscris Sulea, Alexandru Iștoc, Paul Sapta și Daniel Brane,a iar Cristian Daminuță a dat golul lui Poli, în minutul 113.

LĂSAȚI UN MESAJ