DISTRIBUIȚI

Fuga permanentă de autorități și încercarea disperată de a ajunge în Occident îi poate costa pe migranții ilegali chiar și viața. Joi, doi transfugi au fost loviți în câmp de un utilaj agricol, când se ascundeau într-un lan de rapiță.

Poliția de frontieră i-a găsit pe cei doi după un apel făcut la 112, pe drumul județean 588, care elagă orașul Gătaia de comuna Șemlacu Mare. Cei doi migranți găsiți erau fără documente de identitate și erau răiniți la picioare. La fața locului a fost chemată o ambulanță, de urgență, care i-a dus pe cei di bărbați la spital. Poliția Orașului Gătaia a fost sesizată despre incident. Cei doi migranți au declarat, într-o engleză greoaie, că dormeau într-un lan de rapiță și au fost acroșați de un utilaj agricol.

Cercetările vor continua, iar cei doi migranți vor fi audiați cu un interpret, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta. De asemenea, polițiștiid e frontieră de la Sectorul Moravița și cei din Gătaia vor continua să cerceteze cazul.

LĂSAȚI UN MESAJ