Poliţiştii Secţiei 2 Rurale Săcălaz efectuează cercetări faţă de doi tineri, de 18 şi 23 de ani, ambii din localitatea Cenei. Aceștia sunt bănuiţi de comiterea a două furturi pe raza localităţii de domiciliu.

În noaptea de 18 spre 19 august, aceștia ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-o locuinţă, iar din interior ar fi sustras un laptop şi un telefon mobil. De asemenea, în noaptea de 02 spre 03 septembrie, cei doi ar fi sustras ştiuleţi de porumb de pe o parcelă agricolă.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 1.500 de lei, poliţiştii reuşind recuperarea parţială a acestuia (laptopul şi telefonul mobil).

Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ