DISTRIBUIȚI

Primarul USRPLUS al Timișoarei, Dominic Fritz, a făcut o declarație cu iz belicos la adresa viceprimarului PNL, Cosmin Tabără. Edilul i-a transmis public liberalului că îi va lua din atribuții dacă nu votează proiectele propuse de aparatul primarului.

Fritz a ”simțit” nevoia să dea din casă o discuție privată. „Am avut o disucție cu domnul viceprimar Tabără, pe care îl apreciez foarte mult, dar i-am transmis că așteptarea mea e ca un viceprimar care conduce, într-o bună parte, aparatul primăriei, trebuie să-șu arate apartanentța la această conducere și în voturile sale în consiliu local. Mă aștept ca domnul viceprimar să susșină proiectele administrației în consiliu local. Și dacă această susținere nu se materializează, pentru că nu este o susținere care se dă doar din vorbe, îmi rezerve dreptul să schimb modul în care sunt delegate atribuțiile mele de viceprimar. Cred că este impornat pentru igiena din primăriei să fie o echipă în care aparatul administrativ să aibă încredere, să nu pară că lăsăm impresia că lucrăm cu două echipe diferite. Există un singur aparta de specialitate, condus de primar”, a declarat Fritz.

Practic,e dilu îi transmite lui Tabără să voetze proiectele USRPLUS, partid care a rămas cu 13 voturi, cu tot cu votul ”magic” al lui Raul Ambruș (ajuns votul numărul 13, nu 14), pentru că Andrei Meșter, plusist suspendat din partid, nu mai vine la ședințe! Cosmin Tabără se ocupă în primărie de Patrimoniu, Autoritatea Tutelară, Poliția Locală, Sport și Juridic. În același timp, trebuie amintit că dacă cumv,a în urma cercetărilor făcute de DNA, s-ar da începerea urmăririi penale pentru Ruben Lațcău, el și-ar pierde, conform stattului USRPLUS, calitatea de mebru și deci, și de viceprimar.

LĂSAȚI UN MESAJ