DISTRIBUIȚI

La două săptămâni de la ieșirea din starea de urgență, în Timiș mai există persoane care se află în carantină instituționalizată. Numărul care crește semnificativ este al celor în autoizolare, unde sunt și cazuri care nu respectă regulile, cum este cel al doi timișeni prinși și plasați în carantină forțat.

Vineri, în Timiș mai sunt plasate în carantină instituționalizată 72 de persoane, față de 89 cu o zi în urmă. În ultimele 24 de ore, 19 persoane au ieșit din acest regim, air alte două au intrat în cele două săptămâni de regim instituționalizat. Numărul celor aflați în autoizolare a crescut de ieri până azi de la 2779 la 3036. Poliția continuă să verifice cum se respectă aceste măsuri, atât pentru cei în carantină, cât și pentru cei aflați acasă. În ultimele 24 de ore s-au verificat 1869 de astfel de cazuri.

Oamenii legii au prins două persoane care nu respectau regimul de autoizolare. Cei doi au fost plasați în carantină, pe care o vor plăti din propriul buzunar. Nu au fost identificate persoane care nu respectau restricțiile ce privesc interdicțiile de deplasare și circulație, care mai sunt în vigoare până se termină săptămâna aceasta. Din 1 iunie, nu va mai fi nevoie de documente justificative nici pentru a ieși din localitate, respectiv zona metropolitană.

LĂSAȚI UN MESAJ