DISTRIBUIȚI

Se schimbă lotul la SCM Poli cu mai puțin de o săptămână înainte de reluarea Ligii Zimbrilor. Sârbii Aleksandar Mitrovic și Savo Slavuljica s-au despărțit de clubul timișorean în urma unor propuneri de reduceri contractuale, iar Răzvan Szopka a fost adus în loc, dar va fi singurul transfer al echipei.

Portarul Aleksandar Milenkovic și interul dreapta Savo Slavuljica au venit la Poli în vară. Luni bune, clubul nu a putut conta pe ei, din cauza problemelor cu permisul de muncă pentru jucătorii extra-comunitari. Din informațiile noastre, la Poli s-au propus ceva reduceri contractuale, iar sârbii au spus că sumele respective le pot câștiga la fel de bine și în țara natală. Vlad Caba ne-a confirmat parțial informația. ”Eu nu particip la negocieri, nu sunt manager. Dar într-adevăr, ei au plecat în contextul în care erau și probleme cu permisul de muncă, iar noi trecem și printr-o reorganizarea financiară. S-au propus noi contracte și ei nu au acceptat”, ne-a declarat antrenorul lui Poli.

Pentru postul de portar s-a găsit varianta Răzvan Szopka, plecat recent de la Reșița. Ajuns la 36 de ani, portarul s-a consacrat la cluburi precum U Cluj și Potaissa Turda. Poli nu are însă nicio variantă pentru postul de inter dreapta. ”Am reușit să profităm de situația de la Reșița și l-am adus pe Szopka. Este un portar bun și va fi rezerva lui Cristian Tcaciuc. Trebuia să aducem pe cineva în contextul în care al treilea portar, Claudiu Pal, este un copil. Rămânem descoperiți pe postul de stângaci, unde îl avem doar pe Sadoveac. Nu vom mai aduce pe nimeni pe acest post”, a mai spus Caba.

Poli rămâne astfel cu un singur străin, portughezul Sergio Monteiro de Barros. Miercuri, de la 16,30. timișorenii au primul meci oficial din acest an, la Sfântu Gheorghe, cu Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ