CSC Dumbrăvița a jucat miercuri un amical, dar în care nu au evoluat marea majoritate a jucătorilor. Alb-verzii s-au impus la scorul de 7-2 cu echipa U18 a lui Poli Timișoara.

Meciul s-a jucat pe sinteticul de Baza 2 și nu a fost anunțat nicăieri de dumbrăvițeni, care săptămâna aceasta nu au meci în campionat. Nu neapărat profesionist, dar CSC mai are de lucrat la acest capitol, mai ales că după meciul cu Dejul comunicările erau că nu se va disputa nicio partidă de verificare. Cosmin Stan e, de altfel, declarativ, un fan al liberelor date jucătorilor, dar tot el se plânge că sunt prea puține jocuri la Liga 2. De asemenea, un număr foarte mare de fotbaliști nu au jucat.

O dată, accidentații Cibi, Ristin, Gladun și Paulevici, iar despre Morariu, siteul clubului susține că a fost menajat. Nu au jucat nici Toroc, Olaru, Zurbagiu, Ghinescu, Sofran, Băluțoiu, Răuță și Scutaru., din motive nu și clarificate. După prima repriză a fost 3-0, după golurile lui Cristian Gavra, dator mai mereu în campionat, Bogdan Sima și Bruce Nortey. În a doua repriză au mai înscris Ouadie Salhi, Ahmet Ekmekci, de două ori, și Ciprian Dan.

CSC Dumbrăvița: Trifon (Secoșan 75’) – Tismonar, Moțiu, Horcea, Jorz – Martinov, Salhi – B. Nortey Nedescu 60’), Sima (Neag 46’), Paleacu (Ekmekci 46’) – Gavra (C. Dan 46’)

Stan a lăudat adversarul. ”Am vrut să vedem mai mult la lucru juniorii pe care îi avem și pe cei care au evoluat mai puțin. Ei au fost cei care evoluat în acest joc și s-au descurcat bine. Mai ales că am întâlnit o echipă care ne-a opus o rezistență destul de bună în anumite momente ale jocului. Câțiva jucători de la Poli chiar s-au remarcat după meciul acesta”, a spus antrenorul.

Sâmbăta viitoare, Dumbrăvița va juca acasă cu Metaloglobus București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ