CSC Dumbrăvița a pierdut cu 1-0 meciul amical jucat în Gruia cu CFR Cluj. Practic, la diferență de patru zile, alb-verzii au pierdut la același scor cu două formații de prima ligă, căci sâmbătă a fost același scor cu CSU Craiova.

S-au jucat două reprize de 60 de minute, cu două echipe diferite, și nu mai puțin de patru pauze de hidratare. În minutul 12, Deac putea deschide scoru, dar Apro a respins de pe linie. Peste cinci minute, Olaru a avut o primă ocazie, dar portarul timișorean Sava a fost pe fază și a respins. Ulterior, și Mikloș a apărat acțiunile lui Kamara și Kresic. A urmat o nouă intervenție a lui Sava la Olarum dar și a lui Mikloș la Deac. Kamara a mai avut o ocazie, iar pe final de repriză, dumbrăvițenii au avut două ocazii: Salhi a lobat de la 60 de metri pe lângă, iar Modan a șutat puțin peste.

După ce s-au schimbat echipele, în minutul 65 al meciului, Adrian Păun a deschis scorul. El a marcat sub transversală, din 6 metri, la o fază la care mai mulți ardeleni se aflau în careul bănățenilor. CFR putea mări ecartul, dar în minutul 86, Filip a trimis în bară. Pe finalul celor 120 de minute prestabilite, posesia a fost a clujenilor, dar care nu și-au mai creat mari ocazii. La Dumbrăvița au jucat toți fotbaliștii din cantonament, cu excepția lui Erik Adam, accidentat.

CFR Cluj repriza 1: Sava, Thaqi, Kresic, Ilie, Camora, Keita, Artean, Tachtsidis, Deac, Kamara, Michael

CFR Cluj repriza 2: Hindrich, Ajeti, Abeid, Bolgado, Rocha, Fică, Filip, Lucaci, Mensah, Păun/Kujabi, Serebe

Dumbrăvița repriza 1: Mikloș (Iliescu 40’) – Morariu, Scutaru (cpt.), Apro, Cibi (35, Joldea) – Olaru, Salhi – Sima, L. Bodri, Paulevici – Modan

Dumbrăvița repriza 2: Iliescu (Trifon 80’) – Vasluian, Burdeț, Zurbagiu (cpt.), Ghinescu – Ristin, Horcea – Băluțoiu, Martinov, Sofran – Pădurariu

Stan crede că duelurile tari din amicalele cu echipele de prima ligă sunt utile pe viitor. ”Pentru noi au fost două teste foarte tari, cu două dintre cele mai bune echipe din țară, cel de astăzi și cel de la Craiova, cu jucători de forță, puternici pe duelurile fizice. În proporție mare, cred că am reușit să ne ridicăm la nivelul adversarilor noștri, mai ales pe această parte, a duelurilor fizice. Probabil că pe termen scurt nu vor fi atât de importante aceste două meciuri, dar pe termen un pic mai lung, vorbesc de două-trei luni. Cred că sunt foarte utile aceste jocuri. Ne readuc aminte că am avut meciuri puternice, cu adversari puternici, iar aceste dueluri tari cred că ne vor ajuta și în campionat, a declarat antrenorul pentru siteul clubului.

Dumbrăvița a oținut omologarea stadionului. Echipa continuă cantonamentul la Sântămărie-Orlea și sâmbătă încheie stagiul, cu un meci de la ora 10 la Simeria cu CSU Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ