CSC Dumbrăvița se deplasează în runda a treia din Grupa A de play-out din Liga 2 la Unirea Dej. Dacă înving, alb-verzii vor fi scăpați de retrogradare și matematic.

Chiar Dejul e echipa care acum i-ar mai putea ajunge matematic pe dumbrăvițeni, căci are și un meci în plus de jucat. ”Matematic vorbind, în cazul în care reușim să facem măcar un egal la Dej, suspansul se termină și ne asigurăm locul în Liga 2 și pentru sezonul viitor. În cazul unei înfrângeri, rămânem totuși cu un avans de 9 puncte pentru ultimele etape. Deci, suntem la adăpostul punctelor multe pe care le avem în fața adversarului nostru, dar așa cum am mai spus, trebuie să fim foarte atenți, să gestionăm foarte bine avantajul și să încercăm să terminăm lucrurile încă de la meciul de sâmbătă, a declarat antrenorul principal pentru siteul clubului.

Stan a lăudat echipa antrentă de Dragoș Militaru. ”Presiunea e pe umerii lor, iar acest lucru e clar în favoarea noastră. Unirea Dej nu e o echipă rea, are câțiva jucători care anul trecut jucau în play-off. Nu sunt alții în acest sezon, tot aceiași sunt, dar au început mai prost și nu au mai putut recupera. E foarte greu să joci cu presiunea aceasta a rezultatelor, în care ești obligat să recuperezi o diferență de puncte. Exact cum spuneam și înainte de meciul cu CSM Alexandria: o echipă bună, cu mulți jucători care au evoluat în primele două ligi, dar care joacă sub presiune mare și nu pot recupera puncte. La fel e și în cazul Unirii Dej, se vede presiunea, astfel că e greu să îți iasă jocul, chiar dacă ai jucători valoroși. S-a și văzut că în meciurile de pe teren propriu au avut probleme, în cele două jocuri de acasă din această primăvară au înregistrat două înfrângeri, cu cinci goluri primite și unul singur marcat. Și, de altfel, în tot sezonul au avut probleme în meciurile de acasă”, a mai adăugat Stan.

Altfel, dumbrăvițenii nu și-au rezolvat problemele medicale. Salhi revine după suspendare, au sunt indisponibili Cibi, Ristin, Scutaru, Răuță, Secoșan, iar Ekmekci e incert. ”Din păcate, problemele de lot cu care ne confruntăm sunt cam aceleași. N-am reușit să recuperăm până în momentul de față din jucătorii accidentați, deci datele problemei sunt la fel ca și la ultimele jocuri. Până acum, dintre absenții din meciul cu Reșița, e clară doar revenirea lui Salhi, care a avut două etape de suspendare. De pildă, Ekmekci, care a avut probleme săptămâna trecută, a fost pus pe picioare de doctorul nostru, dar la antrenamentul de ieri a suferit o entorsă urâtă…”, a mai spus Cosmin Stan.

Meciul de la Dej începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ