S-a terminat și play-off-ul din Liga 3, iar de săptămâna aceasta, la foc continuu, încep barajele. CSC Dumbrăvița și CSC Ghiroda și Giarmata Vii vor juca cu CSM Deva și CSM Reșița în această primă fază. Din play-out, mai e de jucat o rundă.

CSC Dumbrăvița a câștigat play-off-ul Seriei 8, după ce a smuls un egal la scorul de 1-1 cu Șoimii Lipova. În acest context, echipa va juca în semifinalele barajului cu locul 2 din 7, CSM Deva. Primul joc va fi în județul Hunedoara, miercuri, de la ora 18, iar returul, sâmbătă, de la 17,30, la Dumbrăvița. CSC Ghiroda a câștigat în ultima rundă cu 1-0 cu Crișul Chișineu Criș, dar a terminat pe locul 2. Astfel, va da piept în semifinale cu CSM Reșița. Primul joc e miercuri de la ora 18, la Ghiroda, iar returul, de 17,30, sâmbătă, la Reșița.

În același timp, play-out-ul din Liga 3 și-a disputat penultima rundă, una în cre Avântul Periam nu a avut meci. Pentru că Frontiera Curtici s-a impus cu 4-0 cu cea mai bine clasată echipă, Progresul Pecica, Periam a căzut din nou pe ultimul loc, cu 21 de puncte. În schimb, Pobeda a remizat cu -0 cu Gloria Lunca Teuz Cermei și a terminat cu 25 de puncte sezonul, căci în ultima rundă stă, din cauza numărului impar de formații. Sâmbătă, Periam va încerca să obțină salvarea, într-o deplasare la Pecica.

 

LĂSAȚI UN MESAJ