Marți, primarul Dominic Fritz a țipat la consilieri în ședința de Consiliul Local Timișoara după ce au trecut proiectele prin care primarul ar trebui să-și facă publice studiile și orașul de domiciliul. Cei din PSD Timișoara, care votat proiectele, îi cer edilul să dea aceste informații și sugerează că reacția extrem de nervoasă a edilului indică faptul că are ceva de ascuns.

Cei de la PSD Timișoara vorbesc de inițiativa #cineestitufritz. ”Provocată de atitudinea arogantă, duplicitară și tot mai isterică a primarului Dominic Fritz și de refuzul acestuia de a-și publica documentele de studii și de domiciliu, echipa PSD Timișoara lansează o inițiativă în spațiul virtual: Identity Challenge #cineestitufritz. Această campanie are și un motto: Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?, pentru că PSD Timișoara crede că sub aspectul imaculat al primarului, vândut nouă ca un produs exclusiv de marketing și de PR plătit scump, se ascunde ceva ce acesta nu dorește să fie dezvăluit”, se arată într-un comunicat al partidului.

Social-democrații spun că USR a clamat transparența în campania electorală și acum se face că uită. ”Opoziția USR Timişoara față de publicarea de către aleşii locali a diplomelor de studii şi a localității de domiciliu, este o reacție total lipsită de transparență, acel «concept» pe care și-au condus aproape toată campania de alegeri pentru Primăria Municipiului Timișoara și pe care îl resping acum prin invocarea unor argumente puerile. Am înțeles că #farapenaliinfunctiipublice a fost un praf în ochi, asta a devenit deja foarte clar, dar vrem să ne convingem că și #transparența este tot o temă folosită doar ca o momeală pentru obținerea unor voturi în plus”, mai spun cei de la PSD Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ