DISTRIBUIȚI

Marți se dispută partidele din turul al doilea din Cupa României , iar trei echipe din Timiș sunt implicate în două dueluri eliminatorii. Altfel, cea mai bună echipă din startul de sezon din Liga 3 este ACS Dumbrăvița, dintre toate cele cinci participante din cel mai vestic județ al țării. 

În Cupa României, se dispută două meciuri în Timiș, ambele marți, de la 16,30. CSC Ghiroda și Giarmata Vii primește vizita celor de la CS Hunedoara. E a doua întâlnire din ghirozeni și o formație hunedoreană, după ce în primul tur, bănățenii au câștigat la Simeria, cu CSM Deva. De asemenea, la Dudeștii Vechi, aproape de graniță, câștigătoarea Cupei României faza județeană, Pobeda Start Bisnov, va da piept cu CSC Dumbrăvița, echipă ce intră acum în competiția KO.

Trebuie spus că după primele două runde din Liga 3 Dumbrăvița e lider, după două victorii cu adversari accesibili: 3-0 cu Fortuna Becicherecu Mic și 5-0 cu Progresul Ezeriș. Ghiroda are două egaluri, 2-2 cu Chișineu Criș și 0-0 cu Fortuna Becicherecu Mic, care are deocamdată un punct. Tot 2 puncte are și Avântul Periam, după 1-1 cu ACS Poli și 1-1 cu Șoimii Lipova. ACS Poli are 1 punct, deoarece în runda a doua a pierdut cu 2-0 cu Chișineu Criș.

LĂSAȚI UN MESAJ