Săptămâna aceasta nu se vor disputa meciuri în Liga 2 de fotbal , deoarece și eșalonul secund ia pauze când sunt meciurile internaționale. Din trei formații, niciuna dintre timișene nu dispută vreun amical toată săptămână.

Pentru Dumbrăvița și Ripensia, motivul e că ambele mai sunt calificate în Cupa României. Mai mult, ambele vor juca marți. Ambele formații au apreciat, astfel, că nu mai are sens să joace ale meci de verificare. În ceea ce o privește pe Poli, ea are o pauză mai lungă, căci a fost eliminată din Cupa României și va juca abia udminicăm 2 octombriem, acasă cu Chiajna, pentru că ilfovenii evoluează joi în competiția eliminatorie. Alb-violeții ar fi dorit să dispute un amical, dar pur și simplu nu au găsit adversar.

Reamintim că după o treime din sezonul regulat din Liga 2, niciuna dintre echipe nu stă grozav în clasament. Cu 7 puncte, Dumbrăvița e cel mai bine, pe locul 7, după un parcurs cumva oscilant. Ripensia e pe 17, cu 5 puncte și un singur punct în deplasare înainte de derby-ul de la Dumbrăvița, din 1 octombrie. Poli are tot 5 puncte și e pe locul 18, cu jocul cel mai ensigur dintre echipe. Practic, niciuneia nu îi strica un amical, dar să vedem ce vor rezerva primele jocuri oficiale de dupăă această pauză.

Nu în ultimul rând, fiind trei aproape, se puteau înțelege pentru un joc. Dar cooperarea nu e punctul forte în fotbaul timișean!

LĂSAȚI UN MESAJ